Hämtar information

Polestar försäkring för företag

Vi är specialister på att försäkra tjänstebilar och företagsbilar. Med marknadens enda märkesförsäkring för Polestar får du en bilförsäkring anpassad för din verksamhet.

Ska du försäkra fler än en företagsbil? Ring oss på 031-345 70 50, vardagar mellan 8–17, så hjälper vi dig.

Baklucka Polestar 2

Om försäkringen

Som företagskund kan du känna dig trygg med att du får experthjälp av auktoriserade verkstäder om någonting händer. Läs om vad som ingår under respektive moment och vilka tilläggsförsäkringar du kan köpa till.

Personvagns­garanti

När du köper en ny Polestar ingår personvagnsgaranti, även kallad vagnskadegaranti, i tre år från första registreringsdagen. Polestar Automotive Sweden AB står för garantin och den gäller för plåt- och lackskador, även om du har orsakat dem själv.

Halvförsäkring

Så länge din Polestar har giltig personvagnsgaranti räcker det med en halvförsäkring. Du får identiskt skydd som en helförsäkring fast till ett bättre pris. När garantin upphör efter tre år uppgraderar vi din halvförsäkring till en helförsäkring. På så vis behåller du samma skydd som tidigare.

Trafik

Täcker skada på personer, andra fordon och annans egendom som du orsakar vid krock.

Brand

Ersätter skador på bilen som orsakats av brand, blixtnedslag eller explosion. 

Stöld

Ersättning vid stöld av hela bilen eller om den skadas vid inbrott. 

Glas

Du får ersättning vid stenskott och andra glasskador, så som spräckta eller krossade rutor. 

Räddning

Vid skada eller driftstopp täcker försäkringen kostnader för bärgning till närmaste märkesverkstad och transport av förare och passagerare. Gäller även för tillkopplat släp. 

Rättsskydd

Ersätter kostnader vid vissa tvister. 

Maskin

För fel på elektroniken eller motorhaveri. Upphör när bilen fyller 8 år räknat från 1:a registreringsdag, eller om den innan dess har körts mer än 15 000 mil. 

Vi hjälper dig

Har du frågor om försäkring? Ring oss eller skriv ett meddelande så hjälper vi dig.