Hämtar information

Personvagns­garanti Polestar

När du köper en ny Polestar ingår personvagns­garanti, även kallad vagnskadegaranti, i tre år från första registreringsdagen. Polestar Automotive Sweden AB står för garantin, men vi tar hand om skadehanteringen.

Vill du veta när garantin upphör för din bil?

Fyll i ditt registreringsnummer så får du svar.

Så gäller garantin

  • Garantin gäller i Sverige och i de länder som är anslutna till gröna kort-systemet. Om du exporterar din bil och registrerar den i ett annat land upphör garantin att gälla.
  • Polestar Automotive Sweden AB avgör vilken självrisk som gäller för personvagnsgarantin. Självrisken anges alltid utan moms.
  • Personvagnsgarantin följer fordonet och ger rätten till reparation eller likvärdigt fordon av samma märke i den auktoriserade Polestar-handeln.

Du hittar mer detaljerad information i din garantibok.

Om något händer

Det är vi på Polestar Insurance som tar hand om dig när du råkat ut för en händelse som personvagnsgarantin gäller för, även om du inte har din bilförsäkring hos oss. Det kan till exempel vara kollision, dikeskörning, viltolycka eller skadegörelse.

Anmäla skadan inom 30 dagar och kontakta närmaste Polestar-verkstad för att beställa tid för skadebesiktning.

Personvagns­garanti plus halv­försäkring

Personvagnsgaranti (vagnskadegaranti) tillsammans med en halvförsäkring ger dig exakt samma skydd som en helförsäkring. Du behöver med andra ord inte köpa till en vagnskadeförsäkring under garantitiden.

Läs mer om Polestar Insurance och se ditt pris.

Vi hjälper dig

Har du frågor om försäkring? Ring oss eller skriv ett meddelande så hjälper vi dig.